Ръководството на ЦСКА призова публиката на "червените" да напълни стадион "Българска армия" и да подкрепи мощно любимците си в дербито срещу Лудогорец. Срещата е в неделя от 17.30 ч.

От управата на армейците вече пуснаха в продажба билетите за мача. В официалния сайт на „червените“ се появи призив, в който шефовете на тима апелират феновете за подкрепа.

Ето и текста, поместен в сайта на ЦСКА:

Армейци, днес (05.11) ЦСКА София пусна в продажба билетите за мача с Лудогорец Разград в неделя (10.11), от 17:30 часа, които са на цени от 10 лева за сектор А и 7 лева за сектор В. Привържениците на гостите ще влизат на стадиона срещу 8 лева.

Предстои ни мач, който трябва да спечелим всички – консолидираната червена общност. След грубото ощетяване на любимия ни отбор във Варна, което се потвърди след наказанията на главния и страничния съдия, сме убедени, че само Вие – Публиката на ЦСКА, гордите и несломими Армейци може да защитите Клуба, пълнейки стадиона всеки път!

Елате в неделя, защото ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ!

Заб. Билети се продават от днес във фен магазина от 10:00 до 18:00 часа, а в деня на мача касите до магазина и „Спортна София” ще са с работно време от 12:00 до 18:15 часа. Пропуск за ВИП ложата може да закупите от административната сграда на стадион „Българска арми”, първи етаж, четвърта стая, като цената му е 50 лева.