Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев призна, че е очаквал ЦСКА да спечели дербито между двата тима днес. 

Неговият отбор обаче победи с 2:0 насред "Българска армия", при това без особени проблеми. Той също така отбелязва, че ще помага на ДЮШ, на ЦСКА. 

„Добре гледах дербито, бях спокоен. Знаете, че това са двата ми любими отбора. Който да беше победил, нямаше да съжалявам“, коментира Домусчиев.

„Аз очаквах да загубим. Знам, че момчетата са доста изморени. Някои от тях играха на инжекции. Не очаквах да играем така убедително. На мен ми хареса играта на нашия отбор“, коментира Домусчиев.

„При този съдия обикновено имаме проблеми. Съдията е кум на треньора на вратарите на ЦСКА. Съдиите допускат грешки, но те не са умишлени. Това са оправдания за някои президенти, директори и треньори, че нещата в техния отбор не се получават“, добави собственика на Лудогорец.

„В Европа Лудогорец играе, ако и там кажат, че влияем на съдиите са полудели. Някои обаче са толкова полудели, че нямам думи“, продължи боса на разградчани.

„Не успях да гледам така добре последния мач на Лудогорец в Лига Европа. Точката, която спечелихме ме радва. Тази точка е много стратегическа. В следващите два мача трябва да играем разкрепостено. Надявам се всички българи да стискат палци, защото това е добре и за техните отбори.“

„На нас ни трябва много силно първенство. Надявам се догодина, когато форматът ще бъде от 12 отбора ще има повече пари в другите отбори и първенството ще бъде по-силно. От работата на Стойчо Стоев съм доволен. Ако се открие възможност да вземем някой класен футболист, ще го направим. Имаме и ресурс да го направим това. Селекцията е отворен процес. Писанията в медиите не са сериозни“, каза още Кирил Домусчиев.

„Поел съм ангажименти пред хора от сдружението „ЦСКА Завинаги“ и ще помогнем за изграждането на базата и игрищата на детско-юношеската школа“, коментира собственикът на Лудогорец.

„Това е просто един жест към това, което правят хората и феновете от „ЦСКА Завинаги“. Ще помогнем да се изгради нещо в София и да има развитие в детско-юношеския футбол на ЦСКА“, каза още Кирил Домусчиев.