Президентът на Левски Тодор Батков няма да налага финансови санкции на играчите си за загубата с 1:2 от Черно море във Варна.

Батков дава последен шанс на "сините", но те ще трябва да ударят Лудогорец идната събота в Разград. Преди тази среща Левски приема Любимец в протоколен мач на "Герена".

Спортният директор на "сините" Христо Йовов обяви, че това е последно предупреждение за играчите, които ако паднат и от Лудогорец ще се бръкнат сериозно в джобовете си за глоби. Йовов готви и сериозна чистка в отбора, като сигурен за гонене е Миро Иванов-Деко.

Вчера Тони Здравков и помощниците му направиха близо едночасов разбор в съблекалнята и възстановителното занимание закъсня. С останалите не излезе Кевин Бру, който е контузен и пропуска всички срещи до края на сезона.

Треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо пък отрече категорично, че е канен от Левски за треньор. Преди дни той подписа нов контракт с Черно море.

"Аз други предложения не съм имал. Всичко, което се изписа по медиите за завръщането ми в Левски, са спекулации", сподели Гонзо.