Кондиционният треньор на Берое Пламен Липенски напр ави кратък коментар преди предстоящата среща на старозагорци с Нефтохимик. Двубоят е утре от 14.00 часа на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен.

Липенски обяви, че "зелените" ще излязат единствено за победа и за тях трите точки са жизненоважни в битката за Топ 7.

Треньорът увери, че няма да има подценяване от страна на Берое и футболистите ще излязат пределно концентрирани и мотивирани да вземат пълен успех от този мач.

"В този мач ще излезем единствено и само за победата. Преди няколко дни гледахме мача Нефтохимик - ЦСКА и той трябва да ни бъде обеца на ухото, защото не трябва да се подценява нито един мач в нашето първенство и това го доказва нашият съперник".

"Колкото и да не са добре финансово, има такива мачове, когато финансите не значат нищо, а това, което става между четирите линии на зеления терен и това, което се покаже там е най-важно. Не трябва да допускаме никакво подценяване", заяви Липенски пред официалната страница на Берое.

"Няма значение къде е мача. Ние сме доказали, че понякога играем по-добре навън, отколкото в Стара Загора. Очакваме от Нефтохимик да играят по-затворено".

"Теренът в Сливен, предполагам ще бъде на нужното ниво. Ще предразположи и двата отбора към добра игра. Както казах, най-важното е да няма подценяване. Другото ние си го можем. Можем да спечелим трите точки и ги донесем в Стара Загора", завърши Липенски.