Треньорът на Пирин Гоце Делчев Костадин Ангелов-Лаптопа бе видимо разочарован от загубата 1:3 от Славия. Лаптопа обвини реферите, че са ощетили отбора му и заяви, че Пирин вече е отписан от борбата за оцеляване в "А" група.

След тази загуба Пирин продължава да е в дъното на класирането с едва девет точки, докато Славия е на девето място с 23 точки.

„Съдиите се опитваха по всякакъв начин да накъсват играта. Според мен вече са ни отписали“, заяви Ангелов след края на мача.

„Ние ще се борим до край. Футболистите се вложиха, колкото можеха. Никакви претенции не може да предявяваме, защото знаете какво е финансовото състояние на клуба“, добави Лаптопа.

„Аз не съм човек, който коментира съдиите, но днес не успях да издържа. Не може да се случват по такъв начин нещата“, каза още Костадин Ангелов.

В същото време треньорът на Славия Милен Радуканов изрази задоволството си от спечелените три точки.

„Радвам се, че спечелихме. Случи се това, което очаквахме. Отборът на Гоце Делчев играеше с изритани топки. Бяхме подготвени за тези неща".

"Радвам се, че футболистите ми се раздадоха на терена, който беше доста кален. Поздравявам ги за победата, защото имаме мачове през два дни. Гледаме напред към следващия мач“, добави Радуканов.