Младата звезда на ЦСКА Григор Долапчиев се закани на Левски в предстоящата среща между двата отбора за Купата на България. Двубоят е на 19 декември на стадион "Васил Левски".

Както е известно, Долапчиев се разписа при разгромното 7:0 над Любимец и демонстрира самочувствие преди срещата със "сините".

Нападателят си пожела червените да вземат титлата още през този сезон.

"Хубаво е, че в такива мачове могат да се пробват по-млади таланти. Още съм много млад и има върху какво да работя във всички компоненти. Много може да се научи от Гъргоров, от Мартин Петров. От всеки може да се вземе по нещо", започна Домусчиев.

"Осем точки са и много, и не чак толкова. През пролетта всичко може да се случи. Дано станем първи, но ще видим какво ще стане. Сега се надявам да бием Левски, дори и с 1:0. Това е най-важното".

"В съблекалнята вече си говорим, че трябва да вземем мача на свяка цена", допълни Домусчиев.

Младата надежда на ЦСКА Петър Витанов, който направи своя официален дебют с червената фланелка срещу Любимец призна, че появата му на "Българска армия" е сбъдната мечта.

"Чувствам се прекрасно. Това е сбъдната мечта за мен. Цял живот съм играл в този тим и накрая цялата ми работа се отплати. Това е официалният ми дебют. Имаше напрежение в първите минути, но после се чувствах доста добре.

Стойчо Младенов ми каза да не се притеснявам и да покажа най-доброто. Надявам се да съм изпълнил указанията му", заяви Витанов.