Младежкият национал на Босна и Херцеговина Ясмин Мешанович е пред договор с ЦСКА. В момента Мешанович е играч на Челик Зеница, но прави отличен сезон и дори привлече вниманието на Мехелен от Белгия.

„Имам възможност да премина в ЦСКА, но не знам какъв ще бъде крайният резултат“, обяви пред sportsport.ba нападателят, който е на 21 години и е висок 183 сантиметра.

ЦСКА обаче ще трябва да извади пари за трансферна сума на Мешанович, който е оценяван на 350 000 евро. Това може да се окаже пречка за евентуалното преминаване на Ясмин на "Армията", след като се знае какво е финансовото положение при червените.

"Армейците" са влезли в преговори и с други двама нападатели от чужбина. Тайнствените футболисти трябва да дадат отговор на Стойчо Младенов до края на седмицата.

В същото време се разбра, че бившият футболист на ЦСКА Маркиньос няма да се завърне на "Българска армия" поне до лятото.

Шефът на Локомотив София Николай Гигов иска около 100 000 лева за Маркиньос, докато армейците не желаят да плащат нищо за него, тъй като договорните му взаимоотношения с тима от "Надежда" изтичат след пет месеца и той става свободен агент.