Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен от резултата, но е и от играта на армейците при победното 2:1 над Черноморец.

"Откровено казано от играта не съм доволен, но резултатът е положителен. Не можем да оставяме мача на кантар. Не трябва да показваме това ниво".

"Като първи мач имаше напрежение, прибързаност в ситуациите, бързахме да вкараме гол. Дано тази победа ни успокои и даде самочувствие", заяви Стойчо.

Треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо логично бе разочарован от нелепата загуба, която дойде в последната минута на мача.

„Яд ме е, защото голът, който допуснахме, бе наивен – изкарахме топката в корнер без никакво напрежение. На фона на възможностите, не заслужавахме да загубим мача, но липсата на класа, ни отдалечи от точката, която заслужавахме“, заяви Херо.

„Битката за оставане ще бъде трудна. За нас всяка точка е ценна. И днес имахме много чисти положения. ЦСКА не помня да имаше чисто положение. Ние днес играхме близо до максималните ни възможности“, завърши Димитър Димитров.