Треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов отсече, че отборът му не е показал характер в днешния мач от 1/4-финалите за Купата на България срещу Левски.

"Канарчетата" бяха сочени за фаворит преди срещата, но загубиха с 1:3 гостуването си на "Герена" и така тимът е все по-далече от 1/2-финалната фаза на турнира.

Пловдивчани започнаха мача силно и поведоха в резултата, но след това допуснаха три попадения и последва спад в играта на тима.

„Според мен не ни стигна динамика и агресия. Играхме мудно и бавно. Не показахме достатъчно воля и характер, въпреки че мачът беше равностоен. След като поведохме трябваше да играем с по-голямо самочувствие и увереност. Играхме както трябва само в първите 15 минути на срещата. В крайна сметка трябваше да се опитаме да играем по-бързо“, коментира Мъри.

„Второто полувреме имахме някакви опити да променим нещата. Създадохме натиск, но без положения и не успяхме да вкараме гол. Първо трябва да се концентрираме за дербито с Локомотив, а след това да мислим за реванша с Левски. Като домакин играем доста по-добре и ще се опитаме да победим“, каза още наставникът на Ботев.