Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев остана изключително доволен от победата с 1:0 над ЦСКА при гостуването на стадион "Българска армия".

Шампионът на България стигна до успеха доста трудно, като трите точки на тима донесе Дани Абало в 77-ата минута.

"Рано е да говорим за титла. Има доста мачове, хареса ми победата. Като игра имам доста забележки", заяви Стоев след мача. 

"Може ли отбор, който е два пъти шампион на България да е респектиран, звучи несериозно", отговори наставникът на шампионите на въпрос дали Лудогорец е бил респектиран от ЦСКА.

"Някой футболисти не успяха да заместят липсващите. Не играеш добре, но побеждаваш в някои срещи. Радвам се, че победихме макар и с такава игра", завърши Стоев.

"Не се получи от наша страна един добър мач, хубавото е че победихме. Като игра не съм доволен. Да побеждаваш без да играеш добър футбол, все пак говори за някакво качество. Усети се липсата на някои футболисти", заяви Стоев.

"Играхме неорганизирано, видя се умора, на някои се събраха доста мачове. Не е това, което досега показвахме като футбол. Натежа умората в състезатели взели участие в доста от срещите. Моци, Терзиев, Марселиньо, Мисиджан. Не бяха на нивото, което могат да дадат. Уморени са не само физически, но и психически. Липсата на Съни Дяков и Златински в центъра на терена, където ние сме силни, се усети.

"Не искам да говоря за ЦСКА, искам да говоря за своя отбор. Противника не ни затрудни, ние играхме по-слабо от обичайното. Има още доста мачове, всеки противник се старае, иска да играе добре. Отборите се стремят да се представят добре. Нормално е мачовете до края да са напрегнати. Пределно ни е ясно, че периодът в Европа е отминал, концентрирани сме върху първенството", завърши наставникът на Лудогорец.