Треньорът на Черно море Георги Иванов - Гонзо изрази мнение, че равенството срещу Литекс 1:1 до което стигнаха вчера двата отбора е справедлив резултат с оглед на показаното на терена.

„През първото полувреме имам забележки относно играта ни, през второто бяхме по-добре. Литекс е силен отбор, този мач беше много важен за тях и бе по-различен от предишните три помежду ни. Просто до края остават все по-малко срещи и вече нямаш право на грешки. Противопоставихме се добре. След почивката имахме 2-3 контраатаки, с които можехме да реализираме, но не успяхме. Мисля, че 1:1 е справедлив резултат.“

Гонзо  заяви, че не е забелязал гневната реакция на своя футболист Стенли Окоро, който бе заменен в 36-ата минута, без да е получил травма. „Аз не съм видял какво е направил Окоро при смяната. Ако е направил това, което си мисля, ще си понесе последствията. Аз съм човекът, който преценява кой ще играе и кой - не. Окоро не се справи с тактическите си задачи и затова бе сменен“, каза Гонзо.

"Ефективността ни е много добра, затова с един точен изстрел взехме равенството. Този мач беше по-слаб за нашия тим в сравнение с предишните. Имахме проблеми, видяхте, че Дани Георгиев игра десен бек."

"За Живко Атанасов – ако трябва ще играем без един човек, но няма да му отменя наказанието. Аз ще реша кога да го реабилитирам."

Наставникът на варненци също така отказа да се нагърби с мнение по повод двете спорни ситуации през първото полувреме, които можеха да доведат до дузпи за Литекс.