Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков не бе на себе си от яд, след като дербито срещу Ботев бе прекратено от фенове на неговия отбор.

"Разочарованието ми е много голямо. Съжалявам, защото аз и момчетата искахме да зарадваме публиката. Да не говоря имагинерно, но мисля, че щяхме да зарадваме публиката. Бях убеден, че щяхме да се поздравим с успех", заяви Станков. 

"Загуби футбола, празникът се развали. Предпоставките за това са много. Полицията не се справи добре, преди двубоя феновете се проверяват. Беше опасно за здравето на футболистите, съжалявам че стана така през днешния ден. Бях готов за едно истинско дерби", допълни той.

"Феновете са хората, които изразяват своята емоция, има и други начини да се изрази емоцията. Тежко ми е, пред очите ми е целия труд, показахме че можем. Имаме шансове и за Купата. Не знам какви ще са санкциите, но много труд положихме", допълни наставникът на "смърфовете".

"Винаги съм оптимист. Работихме много и съм разочарован. Връзката ми с Локомотив не е случайна. Тук почувствах една топлина, не знам как ще се развият нещата. Сърцето ми е тук", завърши Станков.