Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла направи любопитен коментар за последното "вечно дерби", което червените спечелиха с 3:1.

Майкъла сериозно се подигра на "сините" футболисти и обяви, че вече не му е интересен този мач, тъй като са му омръзнали постоянните победи на ЦСКА.

Както е известно, армейците записаха четири поредни успеха над Левски за първенство, а двата мача за Купата на България завършиха 0:0.

"Сините" нямаха и гол срещу червените за близо девет часа игра, но все пак се отпушиха в понеделник.

"Вече не ни е интересно да бием толкова Левски. Даже се чудя как на "Герена" дават заплати на такива футболсити. Тези играчи на Левски трябва да си плащат, за да са в София и да играят в този отбор".

"На "Герена" няма нищо - нито треньор, нито тактика, нито физика, кръгла нула. Не знаят за какво са излезли на терена. Добре за тях е, че този път поне вкараха, иначе отиваха на близо 10 часа без гол срещу ЦСКА".

"Реално трябваше да ги бием с 5 гола разлика", заяви Илиев пред "Тема спорт". "Като че ли има някаква харизма в тандема Александър Томов - Стойчо Младенов".

"Когато хванат Левски, винаги бият и разликата в точките е голяма. ЦСКА можеше да се бори за титлата, но Лудогорец извади късмет на "Армията".

"Може би липсва малко постоянство в ЦСКА, но това ще се оправи. Не е проблем, защото реално имаме два отбора. По-лошото е, че около ЦСКА винаги се създава излишно напрежение", добави още Майкъла.