Съперникът на Лудогорец във втория кръг на квалификациите в Шампионската лига Дюделанж (Люксембург) пристигна в България с доста проблеми.

Старши треньорът Себастиен Гронжан има няколко основни футболисти, които са с контузии, съобщава БТА.

Нападателят Жюлиен Яхие през миналата година е голмайстор на тима с 22 мача и 21 гола, но сега ще претърпи операция на слабините и няма как да пътува.

Наставникът на тима го очаква отново на терена след около 6 седмици. Крилото Даниел да Мота, който е и национал на Великото херцогство, удари коляното си.

Той може да тича, но със сигурност няма да започне мача като титуляр. Рафаел да Соуса, който пристигна от Алемания (Аахен, Германия) през лятото, изобщо не е включен в групата, а същото се отнася и Филипе Маседо.

Мароканският плеймейкър Юсеф Мухтари, който дойде от германския третодивизионен Вакер (Бургхаузен), в групата, но няма да започне със сигурност, тъй като е изостанал с подготовката.

Белгийският треньор на отБора Гронжан няма сигурност в нито един от вратарите и ще решава в последния момент кой ще пази.

За тази цел той е включил в групата трима играчи на този пост. Все още се търси плеймейкър и човек, който да играе зад нападателя, като продължават пробите на хърватина Андрей Керич.