Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев категорично обяви, че Стойчо Стоев ще остане треньор на отбора, въпреки спекулациите. 

Шампионите паднаха от Хасково (0:1) в първия кръг на А група, а след това направиха равен с Дюделанж (1:1) в Люксембург.

"Няма да сменяме Стойчо Стоев. Продължаваме с него. Много хора, които искат да кадруват, се появиха нещо. Нито сме го обсъждали, нито въобще ни е минавало през главата такова нещо. Това е поредната порция опити за нагнетяване на напрежение в отбора. Те най-често идват от едно и също място.

"Имаме доверие в отбора и треньорския щаб. Ако някой има други идеи, е свободен да пише как- вото пожелае . Това не е тема на разговор в Лудогорец. Твърдо Стойчо Стоев остава треньор. Всъщност това не е ноВина. Казвам го категорично. Убеден съм, че ще излезем от кризата. Не ни е за първи път. Винаги сме намирали начин да го сторим и този път ще го направим", каза Ангел Петричев пред „Тема Спорт".

Преди 12 месеца от клуба до последно отричаха, че Ивайло Петев ще бъде сменен след последователните загуби от Берое за Суперкупата, Слован Братислава в ШЛ и Любимец на старта. В крайна сметка специалистът сдаде поста си няколко дни по-късно. Възможно е сега историята отново да се повтори.