Интересът на феновете към предстоящото Вечно дерби между отборите на ЦСКА и Левски е доста слаб, което не е неочаквано.

Според последни информации до 15:00 часа днес нямаше много закупени билети от страна и на двете агитки. Причината за това вероятно се държи на слабото представяне на Левски през изминалия сезон, което лиши отбора от участие в евротурнирите. Голяма част от привържениците на ЦСКА пък са недоволни от ранното отпадане от турнира Лига Европа. Отборът отпадна доста нескопосано от молдовския Зимбру.

Все пак може да се каже, че може би ще има повече "Армейски" фенове, тъй като тимът е символичен домакин и повечето привърженици ще влизат на стадиона с абонаментна карта.

До края на деня ценните хартийки ще се продават във фен магазините на "Армията" и "Герена", а от утре ще бъдат отворени и касите на националния стадион. Именно в часовете преди мача се засилва и интересът на феновете, като организаторите очакват тогава да бъдат продадени повече билети.

Иначе утре сутрин (в различни часове) ултраси на ЦСКА и Левски ще посетят съответно секторите "Г" и "Б", за да подготвят хореографиите си за предстоящия мач. От Фен клуб "Сектор Г" и НКП обявиха, че дербито трябва да бъде спечелено както на терена, така и по трибуните. Всичко това е една голяма предпоставка утре вечер на стадион "Васил Левски" да бъде доста шумно.