Играчът на ЦСКА Неманя Милисавлевич определи Партизан Белград за фаворит в мачовете срещу Лудогорец от третия предварителен кръг на Шампионската лига.

Както е известно, Милисавлевич е бивш футболист на Лудогорец, а утре "орлите" посрещат сърбите в Разград. Двубоят е от 21.00 часа.

„Следя внимателно това, което се пише в сръбските и българските медии и съм убеден, че през тази година Партизан има много по-добри шансове да преодолеят Лудогорец“, заяви Милисавлевич пред сръбското издание „Спорт“.

„Отборът от Разград имаше лош старт на сезона, бледо сравнение с изминалата година. Те загубиха от дебютанти в българския шампионат, а след това измъкнаха реми от Дюделанж, а след това отново равенство във Варна срещу Черно море".

"Те имат проблеми и е ясно като бял ден. С оглед на инвестициите, направени в Лудогорец, ако не продължат напред, това ще бъде равносилно на бедствие. За тях участието в Европа е много важно, с оглед на инвестициите“.

„Лудогорец има големи индивидуалности, но когато играят под напрежение в мачовете, които не започват добре за тях, стават уязвими. Според мен Партизан има по-големи шансове“, добави Неманя.