Футболистът на ЦСКА Антон Карачанков стана №1 на втория кръг на "А" група. Както е известно, крилото набута един гол и пусна асистенция за победното 2:0 над Левски.

На второ място в класацията остана друг играч на ЦСКА - Сержиу Буш, който също вкара на "сините" във "вечното дерби". Трети е Милен Василев от Марек.

"Благодаря за тази награда. Благодаря на ръководството, че ми гласува доверие за този мач, както и на страхотната ни публика. Нямам определен начин на изпълнение на фаулове".

"Тренирам усилено и се получава. Чувствам се възстановен и имам сили да играя цял мач. Треньорът си преценява кога да ме пуска".

"Беше ми много тежко след контузията. Опитвах се да се възстановя по-бързо. Надявам се този гол да ми вдъхне по-голяма увереност".

"Не ми е цел да съм медийна звезда, но е по-добре за самочувствието. Има още какво да се желае от отбора. Трябва да се сработваме".

"Когато всички си тръгнаха, аз останах. Обичам ЦСКА. Всеки преценява за себе си дали да напусне, или не. Целта пред ЦСКА винаги е първо място".

"Още е рано да говорим за класиране. Литекс, Лудогорец и Левски ще са ни конкуренти. Нека да заиграя редовно и да вкарвам голове, пък всичко ще си дойде на мястото", сподели Карачанаков.