Румънският бранител Козмин Моце се завръща в родината си за първия мач на българския първенец Лудогорец от плейофите на Шампионската лига срещу Стяуа в Букурещ утре.

Бившият защитник на Динамо Букурещ очаква враждебно посрещане, но вярва, че двата отбора ще направят зрелищни мачове в борбата за влизане в групите на надпреварата.

"Очаквам враждебно отношение от феновете, особено към мен, но не мисля, че мачовете срещу Стяуа ще бъдат с нещо по-специални за мен. Най-важното е да влезем в групите на Шампионската лига", коментира Моци за официалния сайт на УЕФА.

"Очаквам да направим зрелищни двубои. За нас е добре, че първият мач е в Букурещ. Стадионът без съмнение ще бъде пълен и натискът върху нас ще бъде голям, но ние сме готови", допълни той.

Лудогорец направи запомнящо се представяне в турнирите на Стария континент през миналия сезон, в който достигна до осминафиналите в Лига Европа.

"Не знам дали имаме по-добър отбор от Стяуа, но ще дадем всичко от себе си, за да продължим напред. Не мога да кажа дали Стяуа е фаворит, но със сигурност съперникът има много по-голям опит от нас".

"Те са добър отбор, но ние имаме своите шансове. Напрежението е върху Стяуа", смята Моци, цитиран от БТА.

"Лично аз не исках Стяуа за съперник, но жребият реши друго. Вярвам в нашите възможности. Очаквам оспорвани мачове между два равностойни отбора", допълни той.