В Лудогорец буквално са луднали от засипващи ги с въпроси и заявки за гостуването на Ливърпул от Шампионската лига на 16 септември.

"Около 3000 души ще ни подкрепят на "Анфилд" в първия ни мач в групите на Шампионската лига. Със сигурност ще има хора, които въпреки желанието си няма да могат да присъстват на двубоя с Ливърпул. Просто няма да стигнат местата. За нас ще има между 2500 и 3000 билета. При всички положения те ще се разграбят светкавично, щом ги пуснем. Вече има много заявки", коментира Ангел Петричев пред „Стандарт“.

Изпълнителният директор на шампионите разкри още, че скаути на Реал Мадрид, Ливърпул и Базел ще присъстват на мачовете в "А" група на разградчани. Разузнавачите на грандовете са се свързали вече с Лудогорец с искане за места на трибуните. Още днес срещу Берое ще има такива.

"Нека привържениците на футбола у нас са спокойни и за домакинските мачове на "Лудогорец". На 43 000-ния Национален стадион ще има билети за тези, които не се бавят и искат да се сдобият с пропуски. Естествено, че с предимство ще са спонсорите и хората, които помагат на тима.

"Това обаче не значи, че билетите ще свършат. Напротив - ще направим отлична организация и феновете ще могат да се насладят на емоциите, които безспорно в ШЛ винаги са положителни", категоричен бе Петричев.