Нападателят Спас Делев отново няма да може да направи повторен дебют за Локомотив Пловдив, след като от БФС отказа да го картотекира.

Както е известно, Спаско подписа със "смърфовете" още преди две седмици, но така и не може да се уреди с права за "А" група.

Ето какво съобщение пуснаха от Спортно-техническата комисия към БФС до медиите.

„Предвид представените документи за картотекиране на 30.08.2014 г СТК констатира, че състезателят Спас Делев не може да бъде картотекиран поради едностранно прекратяване на последния му трудов договор. СТК няма основание да бъдат разгледани документите за картотекиране представени на 02.09.2014 година".

"На основание чл.14 и във връзка с чл. 15, ал.2 от ПДТФ 2014/15 състезателят Спас Делев не може да бъде картотекиран за есенния дял на първенство 2014/15 на А ФГ“, пише в официалното съобщение за решението на Спортно- техническата комисия.

Делев игра за "черно-белите" през миналия сезон, но след това разтрогна своя договор, тъй като при предишното ръководство не бе получавал заплати повече от 4 месеца.

Сега обаче така и не е ясно дали БФС ще даде картотека на Спаско, преди да стане ясно какво е взаимоотношението му с предишното ръководство на Локо.