Лудогорец не се притеснява изобщо от големия брой мачове, които отборът има да изиграе. Това обяви изпълнителният директор Ангел Петричев.

"Ние още в самото началото на сезона казахме, че сме наясно, че ни очаква натоварен цикъл сряда – събота. Видяхте, че това ни позволи миналата година по-лесно да станем шампиони. Мисля,че тази титла беше най-леко спечелена – нямаше такъв драматизъм като първите две. И една от причините е, че ние играехме цикъл сряда – събота".

Това заяви изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев, който беше днес, 20 септември, около касите на Националният стадион "Васил Левски", където започна продажба на билетите за срещите на тима в Шампионската лига, и беше облечен с тениска на героя от мача със Стяуа Козмин Моци.

"Аз мисля, че това е полезно за отбора, тъй като се поддържа високо ниво на кондиция. Всички момчета, който са картотекирани, получават възможност да играят. Нашият треньор има възможност да ротира в състава. Знаете много добре, че имаме намерение да използваме вече и юноши. Така, че мисля, че ще се справим", каза още той.