Треньорът на Ботев Пловдив Велислав Вуцов се изказа доста ласкаво по адрес на Цветан Василев, който все още се води финансов благодетел на клуба.

Както е известно, шефът на КТБ е в Сърбия, където е разследван за източване и пране на пари.Вили нарече Василев "голям и чист българин".

Вуцов коментира все пак и победното 3:1 над Берое в първенството, като не пропусна да похвали играчите си.

"Убеден съм, че собственикът ни Цветан Василев е чист, че е голям българин и му пожелавам от сърце и душа да се стабилизират нещата около него".

"Той трябва да знае, че го поздравявам с тази категорична победа на неговия Ботев, който винаги ще бъде част от него", заяви Вуцов.

"Много изживях тая седмица. Може би бях по-афектиран, но се радвам, че успях да овладея положението. Нашият отбор показа, че във всички тези простотии, гадории, които се пишат и правят, няма нищо вярно".

"Момчетата в съблекалнята разбраха, че сме сами и че ще излезем за нашата чест и честта на Ботев . С риск да стана досаден, банален и какъвто да ме наричате ще кажа, че в момента работя в една тежка и деликатна ситуация", добави треньорът.

"Поздравявам нашите футболисти за духа, за атракцията да играят през цялото време. Исках да направим атракция на хората с риск да получим гол, какъвто и падна, ала исках хората на трибуните да се радват, а футболистите да се наслаждават", завърши Вуцов.