Ръководството на Ботев Пловдив въвежда сериозна организация на двубоя от 16-ия кръг в "А" група с Левски, който ще се играе в неделя от 13:15 часа на базата в "Коматево".

В деня на мача от 12:00 часа ще бъде затворено "Коматевско шосе" в отсечката от кръстовището с ул. "Бадемите" до кръстовището с ул. "Драговец".

Изключение правят автобусите от градския транспорт, с маршрут през спомената отсечка, които ще бъдат допускани от органите на реда.

Подходът към базата на ПФК Ботев за привържениците на Левски ще бъде единствено от Околовръстния път на Пловдив през ул. "Захаридово".

Автомобилите с гостуващи привърженици ще могат да паркират на улиците "Воден", "Мечта" и "Драговец".

За привържениците на Левски ще бъдат отпуснати 250 билета на цена от 8 лева. Те ще бъдат пуснати в продажба на пропускателния пункт на базата откъм ул. "Воден" в 11:00 часа в деня на мача.

За спазването на организацията и реда преди по време и след футболната среща ще следят 300 полицаи и 50 частни охранители.

ПФК Ботев призовава своите привърженици да не изчакват последния момент за влизането си на трибуните.

Пропускателната система на стадиона и щателната проверка, която ще бъде извършвана по входовете, ще забавят влизането в съоръжението.