Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е убеден, че мачът с Лудогорец няма да реши титлата. "Червените" които са лидери в класирането, посрещат шампионите в събота от 16.00 часа на стадион "Българска армия".

В момента ЦСКА е на първо място в класирането и води с цели пет точки пред Лудогорец в битката за титлата.

"Този мач няма да реши титлата. След това има много мачове, които да се изиграят. Всички отбори губят точки, затова всичко е възможно. Самият формат на провеждане на шампионата е много интересен и създава интрига както на върха, така и на дъното", коментира Младенов след награждаването си за треньор на месец октомври.

Треньорът все още не знае какво е състоянието на нападателя Луис Суарес, който имаше мач за националния отбор на Кабо Верде в квалификациите за купата на африканските нации.

"Суарес има проблем със самолетните връзки. надявам се до утре да се прибере и да вземе участие в тренировката и да влезе в лагера за мача с Лудогорец. Ще видим в какво състояние ще се прибере и ще преценим дали да го използваме. Отдадени сме изцяло на подготовката за предстоящия мач и мислим само за него", каза още Стойчо Младенов.

Той призова феновете да превърнат "Армията" във врящо гърне. "Нека феновете да напълнят стадиона и да бъде отново това врящо гърне, от което много големи европейски отбори са си тръгвали с наведени глави", каза треньорът, цитиран от БТА.