Ръководството на ЦСКА обяви чрез официалната си страница, че от утре пуска в продажба билетите за домакинството на Локомотив Пловдив.

Двубоят е в събота от 16.00 часа на стадион "Българска армия" и ще се следи пряко в Gol.bg.

Шефовете на червените съобщават, че Сектор "В" ще бъде затворен по технически причини, а картодържатели от този секто ще бъдат настанени в сектор "А" на стадиона.

Ето и цялото съобщение:

Армейци, от утре(сряда) в продажба ще бъдат пуснати билетите за мача ЦСКА –Локомотив Пловдив, който ще се играе на 06.12. от 16:00 часа на стадион "Българска армия". Билет може да закупите от фен магазина на "Армията" от 10:00 до 18:00 часа.

В деня на мача (събота), касите на стадион „Българска армия” до фен магазина  ще отворят в 13:00 часа и ще затворят в 17:00 часа.

Сектор В на стадиона няма да бъде отворен поради технически причини за този двубой.

Всички картодържаттели от сектор В ще бъдат настанени в сектор А, ложа 16, като ще влизат през вход № 4.

Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона.

Фенове, които са във видимо нетрезво състояние, няма да бъдат допуснати. Децата до 14-годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.    

Цени на билетите:

- сектор А – 10 лева
- сектор Г – 5 лева
- сектор Б (гости) – 10 лева