Стойчо Стоев официално бе назначен за треньор на Левски. Стоев бе представен от Георги Иванов–Гонзо, който обяви, че договорните взаимоотношения между двете страни са за срок от 2,5 години.

Бившият треньор на Лудогорец заяви, че целта му е да изгради силен отбор, който да печели и да радва феновете на "сините".

„Доста неща обсъдихме и днес официално подписахме договора. Комуникацията между мен и Стойчо Стоев е много добра“, заяви Гонзо.

"Излишно е да говоря какво име е Левски, какви традиции има. Ще работя в един от най-големите отбори в България. Надявам се да постигнем нужните успехи и Левски да се върне там, където винаги е бил.

"Естествено, че имаме нужда от нови попълнения. Твърде рано е да говорим за списък. Не всички играчи, които ни предлагат, са удачни варианти".

"На Левски не му приляга да няма цели. Трябва да има и те да са насочени към върховете на българския футбол. Моята цел е да направя добър отбор, който да знае как да печели и да бъде фактор".

"Знам къде идвам, тук медийният натиск е огромен, но това ми харесва. Предполагам, че с течение на времето ще се види, че Левски е на прав път".

"Ясно е, че за себе си имам идеи какво да променя в отбора. Трябва да съумеем да намерим необходимите футболисти. Надявам се с течение на времето да имаме и финансова стабилност", каза Стоев.