Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Венци Живков избухна в отговор на настоящето ръководство, което обяви, че сезира главния прокурор за източване на клуба по времето на "Титан".

"Това явно е някаква недомислица на малоумни хора", обяви Живков пред "Топспорт". "Правехме всичко в името на ЦСКА. Аз самият се отказах от 10 заплати, за да не правя пречки с лиценза. "Титан" опрости редица дългове".

"Сега какво - крадци сме? Не знам кой е подсъдим и кой дълги години ходи по съдилища?", продължи Живков, явно визирайки главния акционер Александър Томов.

"Смехотворно е. Честно да ви призная, тази сутрин ми звъни майка ми. Беше разтревожена жената. Какво да й обясня? Как да й кажа, че някакви малоумници са решили да свикат пресконференция и да ни очернят имената...", добави той.

Живков не подмина и настоящия изп. директор на "червените" Александър Тодоров. "Мислех го за приятел. Чудя се - този човек изобщо добре ли е. Как е с психичното си състояние".

"Не е хубаво така по улиците да се разхождат психично болни хора. Здравната каса трябва да се заеме със случая", обяви старият началник. "Ще заведем дело", категоричен е Венци Живков.

"Чухме се с г-н Иво Иванов и се смяхме на всички квалификации. За какво да даваме пресконференция?! Да занимаваме хората с нашите глупости. Българите си имат достатъчно грижи. Всичко, каквото ще правим, ще бъде в съда", закани се той.

Бившият изп. директор на ЦСКА Венци Живков избухна в отговор на настоящето ръководство, което обяви, че сезира главния прокурор за източване на клуба по времето на "Титан".

 

"Това явно е някаква недомислица на малоумни хора", обяви Живков пред "Топспорт". "Правехме всичко в името на ЦСКА. Аз самият се отказах от 10 заплати, за да не правя пречки с лиценза. "Титан" опрости редица дългове. Сега какво - крадци сме? Не знам кой е подсъдим и кой дълги години ходи по съдилища?", продължи Живков, явно визирайки главния акционер Александър Томов. "Смехотворно е. Честно да ви призная, тази сутрин ми звъни майка ми. Беше разтревожена жената. Какво да й обясня? Как да й кажа, че някакви малоумници са решили да свикат пресконференция и да ни очернят имената...", добави той.

 

Живков не подмина и настоящия изп. директор на "червените" Александър Тодоров. "Мислех го за приятел. Чудя се - този човек изобщо добре ли е. Как е с психичното си състояние. Не е хубаво така по улиците да се разхождат психично болни хора. Здравната каса трябва да се заеме със случая", обяви старият началник.
"Ще заведем дело", категоричен е Венци Живков.

 

"Чухме се с г-н Иво Иванов и се смяхме на всички квалификации. За какво да даваме пресконференция?! Да занимаваме хората с нашите глупости. Българите си имат достатъчно грижи. Всичко, каквото ще правим, ще бъде в съда", закани се той.

Копирано от standartnews.com