Главният акционер на ЦСКА Александър Томов остана бесен от състоянието на стадиона на Локомотив (София).

„Червените” загубиха с 0:2 в „Надежда” и пропуснаха отлична възможност да дръпнат с 6 точки на върха пред Лудогорец.

„Този стадион не отговаря на никакви лицензи. Подходящ е за камили, които да бягат на пясък. Топката не се движи по земята, отскача Теренът изравнява качествата. На него отбор като Павликени може да играе наравно с тим от Бундеслигата. Това стадион ли е?”

„Попитайте Гигов колко пари дава и за какво ги дава. Това е непростимо. Не може да се играе футбол на такова  нещо. Стадионът не отговаря на елементарни критерии на БФС. Соарес и Кукоч ми казаха, че никога не са виждали такива терени”, изригна Томов.

Той коментира и двата червени картона за ЦСКА, които до голяма степен решиха крайния изход на двубоя. Луис Соарес беше изгонен в 39-ата минута за удар без топка, а в 78-ата резервата Апостол Попов си изкара втори жълт и също напусна.

„Не искам да коментирам съдийството, но не стана мач. Ние трябва да си направим доста изводи – например да не се подаваме на провокации, както направи Луис Соарес. Ще предложим на треньорите да подадем жалба, ако има защо. В нашия футбол има парадоксални неща”, каза още шефът на ЦСКА.

Томов прие спокойно факта за пропуснатия шанс за увеличаване на преднината пред Лудогорец. „Интригата се запази”, лаконичен беше по темата той, а накрая заяви, че е отказал да върне Джаксън Менди на „Българска армия”, тъй като огромната фенска маса не го желае.