Главният акционер на ЦСКА Александър Томов призна, че Стойчо Младенов е взимал висока заплата като треньор на „червените“.

Още по темата

 


Специалистът напусна поста заради скандал с Юлиян Инджов и Петър Манджуков, но ще се завърне на работа на „Българска армия“, след като стана ясно, че бизнесмените няма да вземат властта в клуба.

Младенов ще получи ръководен пост, тъй като за наставник беше назначен Галин Иванов с помощници Владимир Манчев и Сашо Борисов.

„Стойчо Младенов сега има нужда да си почине. Във футбола имаш друго ценообразуване. Няма как голям треньор да го хванеш с ниска заплата. 2013-а благодарение на този човек бе формиран отбора. Той сега си подаде оставка. Ако ще работи в ЦСКА, ще работи при друга заплата, много по-ниска“.

„Аз приемам, че заплатата на Стойчо Младенов бе достатъчно висока и градираше, но Стойчо Младенов е стълбът, който направи ЦСКА най-добър отбор за 2014 година. Това е истината“, каза Томов.

Той добави още, че е ходил с по 5 лв. в джоба, тъй като всички пари ги е слагал в касата на клуба.

„Аз финансова печалба от ЦСКА нямам. А Тодоров е взел 2 или 3 заплати за миналата година. Говорил съм с господин Манджуков 10 пъти, бил съм в офиса на Инджов. Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил по седмици с 5 лева в джоба, за да донеса в ЦСКА. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, добави Томов.

Четете всички новини около ЦСКА ТУК!