Главният акционер в ЦСКА Александър Томов коментира бъдещето на армейците прев bTV. Лупи обяви, че никога не е откраднал и стотинка и се води кампания срещу ЦСКА.

Още по темата

 

Томов обеща, че червените ще вземат лиценз и дори вчера е превел по една заплата на футболистите.

„Никога не съм откраднал и стотинка. Това бе само даване. Александър Томов никога в живота си не е пипа чуждо“, заяви Лупи.

Още по темата

 

„Минал съм данъчна проверка и приключи отлично. Това са пари на различни фирми, свързани с мен. Атака продължава, има хиляди други хора и знаят истината. Аз лични средства не съм влагал, т.е имам, но са малко. Другото са фирмени средства“, добави Томов.

Още по темата

 

На въпрос дали заплатата на Стойчо Младенов е била 35 хиляди месечно, а на сина му Младенов-младши - 10 хиляди, галвният акционер каза: „През миналата година двадесет и няколко хиляди, а през тази година по договор ще получи 10 хиляди увеличение и така ще взима 32 хиляди заплата“.

„Радостта от моите очи изчезна заради това, което се случва. Има кампания срещу ЦСКА, която се води от месец и половина. Трудно ми е да идентифицирам онези, които водят атака".

"Това е задкулисието. Убеден съм, че има атака. Истината е, че ЦСКА е претендент за титлата и ако това се разбута, печели другия съперник. Тъгата ми е за цялата страна, защото в България продължават да се случват такива неща“.

„ЦСКА ще получи лиценз. Изключено е да играем срещу „бистришките тигри“. Вчера бяха платени заплатите на футболистите. Мисля, че г-н Инджов се отказа нарочно. От тук насетне има изготвен план, ЦСКА да плати за лиценза".

"Не са 1 милион парите. Ние не питаме от къде се намират парите за заплати във вашата медия. Около 800 хиляди са нужни за лиценза. Този 31-и март като срок не е сакрално нещо, Винаги има възможности".

"Ако някой иска ЦСКА да бъде зачеркнат...самият факт, че се води кампания срещу втория в класирането, не е за добро. Ако има една публичност, това винаги води до успех“ добави Томов.