Бившият треньор на Спартак Варна, Левски и Локомотив София - Стефан Грозданов, направи любопитен коментар преди дербито между Лудогорец и ЦСКА.

Срещата е в събота от 20.00 часа и ще се следи пряко в Gol.bg. Както е известно, двата отбора водят люта битка за шампионската титла, като в момента Лудогорец е на първо място с три точки аванс пред ЦСКА.

"Този сблъсък идва в много необичайна ситуация. Необичайна с оглед събитията в ЦСКА в последните дни. В момента повечето хора смятат, че Лудогорец ще спечели леко, но аз не мисля така".

"В случаи, когато всички фактори клонят към отбора, който във всяко отношение е на прав път и в развитието си, и от спортно-техническа гледна точка, накрая може и да сгреши.", коментира Грозданов пред "Тема спорт"

"Не казвам, че Лудогорец няма да бие, но ЦСКА ще ги затрудни доста. Ако погледнем само от спортно-техническата страна на нещата, то е ясно, че разградчани са в по-добра позиция".

"Те, първо запазиха състава си от миналата година, второ, разоикагат с по-класни футболисти и това е очевидно, трето, като че ли подготовката им бе по-правилна, макар че има известен спад в играта им. Ако сложим на кантара всички тези неща, то той ще наклони към Лудогорец. Точно в такива мачове обаче се получават изненадите.", добави Грозданов.

"Не бива да се залъгваме, че ЦСКА е в нокдаун. В каквото и състояние да е бил отборът досега, не знам да е губил четири мача поред, това сигурно ще е прецедент, ако се случи. Дори и без да искат, може да направят нещо." заяви Грозданов и добави:

"За мен в момента Галин Иванов е бял лист. Може би това ще е и пълната изненада за Лудогорец. Ако беше Стойчо, можеше да се предвиди нещо, но сега ЦСКА е пълна енигма", завърши Бай Гроздан.