Още по темата

 

Бившият адвокат на ЦСКА Радостин Василев за пореден път оплю Александър Томов и Александър Тодоров, които в последните две години управляваха клуба.

Василев обяви, че за този период дълговете на армейците са се увеличили с 13 000 000 лв и именно Томов, Тодоров и Стойчо Младеновса докарали ЦСКА до фалит.

Още по темата

 

Ето какво написа Радо Василев на профила си в социалната мрежа "Фейсбук":

След 2 години става ясно кои са ликвидаторите на ЦСКА. Томов, Тодоров и Стойчо. Новината я казва основен акционер, който 2 години си даваше парите с идеалистична цел без да знае, че с тях се пълни джоба на неустойката и на хора свързани с Томов. Със същите пари Лупи поддържаше ЦСКА в будна кома 2 години, колкото да може да се краде.

Дълговете на клуба са увеличени с 13 милиона лева за 2 години. Страшна стабилизация с ментетата на Стойчо!!! Колкото Манджуков е водил Платини, Супасепа и Бъркляча, толкова и Митко Борисов е водил Тенгариня и Нилсон. Всички се водят от едно лице. Бихме аматьорския ЛЕВСКИ 6 пъти-много важно.

Те лиценз ще имат и нямат такива дългове. Ще ги има на картата 100%, а за нас не съм сигурен. Лупи повтаряше, че е спасител и група тролове и глупаци проповядваха тази глупост. Бързо бяха намерени удобни врагове в лицето на мен и Градев, защото не си мълчахме. Бяхме клеветени, обвинявани в какво ли не. Някакви групи. Някакви източвания. Апели за помощ от държавата. Гадна комунистическа пропаганда.

Повтаряше се, че сме част от Титан и работим за тях, за да бъдат настроени феновете срещу нас. В голяма степен успяха. Дано сега хората разберат истината! Истината е казана от мен още преди 2 години. Томов и Стойчо дойдоха в ЦСКА, за да обслужат свои лични интереси и нищо повече. Намериха хора с пари и планът сработи.

Томов не е обслужвал никакви задължения на клуба за 2 години и сега е страшно. От Манджуков и Инджов са взимани пари само за заплати, лиценза и тези плащания, които водят до отнемане на точки. Тежките дела на клуба не са водени по никакъв начин.

Повечето са безвъзвратно провалени от шепа некадърници, които бяха яхнали вълната на атаката срещу мен и Градев и си мислеха, че всичко дето хвърчи се яде. Тези некадърници водят на ЦСКА почти сигурен пасив от няколко милиона евро. Сашо Тодоров е подписвал всичко. Време е да се похвали с процесуално качество обвиняем!