Легендарният играч и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов заяви, че увеличаването на българите в състава може да донесе само позитиви на армейците.

„Щом повече родни играчи ще получат шанс в предстоящия мач, значи очаквам победа на ЦСКА. Даже си мисля, че някой от българите ще реши двубоя, дано само да не е Гъргоров, който е напълно способен да направи разликата".

"Важното е, че има тенденция към загърбване на чужденците в ЦСКА и това носи предимно плюсове”, каза Никодимов пред „Тема Спорт”.

„Играчите няма да имат извинение, ако не класират отбора за евротурнирите. Манджуков им обещава спокойствие и издръжка до края на сезона, така че футболистите трябва да се стегнат".

"Имат достатъчно стимули за това. А ако получат заплатите си преди мача, както бе гарантирано, просто са задължени да победят”, добави Паро.

„Най-добрият ход, който може да предприемат новите инвеститори, е да оставят Галин Иванов начело и през следващия сезон".

"Той има потенциала да наложи свой почерк в отбора и това си проличава с пускането на повече българи и някои промени, които опитва да направи в движение. Стойчо твърдо си държеше на чужденците, но ето, че Галин не им цепи басма. Така и трябва да бъде”, каза още Никодимов.