Славия и Хасково си врътнаха равенство 0:0 в скучноват мач игран на стадиона в кв. "Овча купел".

Така двата отбора си поделиха по точка, с която домакините остават на девето място с 31 точки, докато Хасково е на дъното с едва 15 пункта.

Срещата не предложи особени футболни достойнства, като Славия контролираше играта през по-голямата част от мача, но не успя да вкара и така се задоволи с равенството.


Двубоят започна с положение за Славия. В 8-ата минута Манзоро навърза защитата на Хасково отляво и центрира остро в наказателното поле на гостите, но там нямаше негов съотборник, който да засече топката в мрежата.

"Белите" продължиха да атакуват и шест минути по-късно стигнаха до отличен шанс. Тогава Петър Атанасов намери хитро Карлос Фонсека, който стреля от воле, но в аут.

Домакините продължиха да доминират и да търсят попадението, но с пропуск се отчете и Манзоро, който не успя да преодолее Банков.

В 25-ата минута Славия все пак вкара, но попадението на Димитър Пиргов бе отменено поради спорна засада. В края на полувремето с пропуск се отчете и Хасково, като за гостите не успя да вкара Димитър Алексиев.

Второто полувреме започна с нови атаки за Славия. В 57-ата минута Ради Василев пусна извеждащо подаване към Петър Атанасов, който остана сам срещу Банков, но Орхан Акташ изчисти топката от голлинията и спаси отбора си от сигурен гол.

Десет минути по-късно "белите" сътвориха нов невероятен пропуск. Манзоро намери Ради Василев на линията на вратарското поле, последва шут, но Банков показа класа и спаси.

Постепенно темпото на игра падна, като действията се развиваха основно в средата на терена, без каквито и да било сериозни голови опасности. Така двата отбора си врътнаха скучновато равенство и си поделиха по точка.