В ЦСКА отново се появи финансова черна дупка. Става въпрос за програмките, които се отпечатват за всяка домакинска среща през сезона, съобщава "Стандарт".

Те се изготвят напълно безплатно от сдружението "ЦСКА Акционерите", а печата им се поема от един от спонсорите на клуба. Приходите от продажбите пък остават изцяло в ЦСКА. В последните два месеца обаче се случват странни неща.

По принцип сдружението "ЦСКА Акционерите" плаща печата, а после клубът възстановява сумите.

Търговският директор Румен Вътков обаче не е платил дължимото на последните четири програмки, въпреки че в касата на клуба са постъпили и сумите от спонсора и тези от продажбите.

Въпреки това сдружението ще издаде програмки и за оставащите два домакински мача до края на сезона срещу Лудогорец и Литекс, за да спази поетия към клуба и феновете ангажимент.

В ЦСКА отново се появи финансова черна дупка. Става въпрос за програмките, които се отпечатват за всяка домакинска среща през сезона. Те се изготвят напълно безплатно от сдружението "ЦСКА Акционерите", а печата им се поема от един от спонсорите на клуба. Приходите от продажбите пък остават изцяло в ЦСКА. В последните два месеца обаче се случват странни неща.

 

По принцип сдружението "ЦСКА Акционерите" плаща печата, а после клубът възстановява сумите. Търговският директор Румен Вътков обаче не е платил дължимото на последните четири програмки, въпреки че в касата на клуба са постъпили и сумите от спонсора и тези от продажбите. Въпреки това сдружението ще издаде програмки и за оставащите два домакински мача до края на сезона срещу Лудогорец и Литекс, за да спази поетия към клуба и феновете ангажимент.

Копирано от standartnews.com