Легендарният играч и вечен голмайстор на ЦСКА Петър Жеков направи любопитен коментар за моментното състояние на клуба.

Жеков оплю сериозно Александър Томов и Стойчо Младенов, като обяви, че двамата са присвоили сериозни суми от червените.

"ЦСКА ми даде всичко! В този клуб се реализирах като играч, с любимия ми отбор спечелих и Златната обувка и купища титли и трофеи. ЦСКА е идеал, начин на мислене, отдаденост. ЦСКА не е просто спортен клуб, всеки минал през него разбира колко тежко и отговорно е да си състезател на ЦСКА, да побеждаваш и радваш милионите ни привърженици".

"За жалост сега клубът е докаран до фалит от предишните собственици. Тук не визирам само Томов, а и "Титан" преди това. Още те искаха да го фалират, след това този псевдогерой Томов открадна много пари помагаше му и Стойчо Младенов".

"Дано сегашните собственици не се откажат, дадоха много пари до момента. Говорих с тях и те ме увериха, че всичко по получаването на лиценза е платено и ще го вземем. Друг е въпросът дали отборът ще се класира трети. Ако победим "Лудогорец", ще успеем, стане ли грешка, сме аут".

"Хубаво е, че Любо Пенев бързо промени облика на тима. Срещу "Берое" играха добре, нищо че не вкарахме гол. Проблемът е, че и двамата ни нападатели не стават за нищо, слаби са, но нали ги доведе Младенов, явно ще се мъчим до края на първенството".

"Дано вкараме гол срещу "Лудогорец" и съдията, който и да е той, да не помага на шампионите. Но така е, като ЦСКА няма лоби в Изпълкома на БФС, а техният собственик е член в него. Аз съм против това в най-висшия управленски орган на футбола ни да има президенти на клубове".

"Няма да е никак приятно, ако ЦСКА не се класира за европейските клубни турнири. Това ще ни се отрази най-вече финансово. Иска ми се да вярвам, че няма да играем в аматьорския футбол. Новите собственици вече дадоха много пари и дано не се откажат".

"Кражбите обаче са огромни. Доколкото знам, изчезнали са едни 13-14 милиона при управлението на Томов и приятеля му Стойчо Младенов", заяви Жеков.