Собствениците на ЦСКА Ивайло Манджуков и Милко Георгиев ще започнат персонални разговори с играчите в началото на следващата седмица.

Двете страни ще обсъдят бъдещето на клуба и евентуално ще се преговаря с част от футболистите за тяхното оставане през следващия сезон. За целта Любослав Пенев ще представи списък с имена, на които би разчитал през новия шампионат.

Собствениците и играчите ще трябва да се изяснят и как ще се процедира със заплатите на отбора. В момента дължими са две възнаграждения – за март и април. Имаше информация, че преводи щяха да се извършват вчера, но това не стана факт.

Така футболистите са доста обезпокоени около ситуацията в клуба. Особено тежко е положението с чужденците, които са приели много лошо новината за евентуалния фалит на дружеството. Спонтанният им въпрос е бил: „Какво става със заплатите ни”?

Освен това легионерите чакат пари, за да си закупят билети, с които да се приберат по родните си места. Всички тези организационни въпроси трябва да бъдат изяснени в понеделник или вторник на срещата със собствениците.

В началото на седмицата ще се проведе и последната тренировка на тима за сезона, след която футболистите ще бъдат разпуснати в почивка. Стартът на подготовката пък няма да е по-рано от 16 юни.