Феновете на ЦСКА ще гледат изявите на любимците си безплатно. "Стандарт" научи, че "Канал 3" няма да товари зрителите с такси, каквито слухове се появиха.

Телевизията ще продължи да излъчва най-интересните мачове от "В"-групите свободно и ще разчита на засилен интерес заради присъствието в Югозападната "В" група на "армейците" и традиционни тимове като "Миньор", "Беласица", "Рилски спортист" и др.

"Канал 3" удържа на атаките от страна на конкуренти, които изведнъж се сетиха, че у нас има и аматьорски футбол. "Ние сме телевизията на народа и излъчваме всичко, което е най-интересно за обикновения човек".

"Аматьорските дивизии са най-близо до всички и затова още преди година, ние заложихме на тях. Даваме още плажен футбол и женското първенство по футбол", заяви програмният директор на медията Ива Стоянова.

Иначе "червените" продължават с пълна пара работа по селекцията си. Вчера бившият нападател на тима Костадин Хазуров се похвали във Фейсбук, че се връща на "Армията".

Кариерата на играча напоследък бе в пълен застой. Той не получаваше никакъв шанс в клуба си "Макаби" (Петах Тиква) и няма официален двубой от Нова година насам.

В ЦСКА ще дадат шанс и на друг свой кадър. Юношата на "армейците" Павел Головодов вече тренира под ръководството на Христо Янев в Тетевен.