Треньорът на ЦСКА Христо Янев-Джуджето обяви, че Гриша Ганчев и Юлиян Инджов работят съвместно за благото на клуба. Джуджето призна още, че е допуснал много грешки по време на активната си кариера и се надява сега да помогне на младите да не ги повтарят.

"Трябва да се контролирам и да бъда уравновесен. Допускал съм доста грешки като футболист, мислил съм си, че съм нещо повече от останалите. Сега трябва да обясня на тези играчи, че не трябва да допускат същото", обясни Янев в ефира на ТВ7.

"Това, което футболистите трябва да се настроят е, че ще срещнем доста тежки противници. За някои това ще е нещо ново, други вече са играли в тази група. Разчитам на състезателите с опит", продължи Янев, който коментира и селекцията на „армейците”.

"Всичко може да се случи на този етап. Не очакваме никой, но ако се появи някое сериозно име, може и да го привлечем. Иначе не мисля да се разделяме с повече от наличните футболисти, ако те продължат да се влагат така на тренировките".

"По принцип искахме да вземем и други играчи, но едни отказаха заради финансови условия, а други имаха по-различни виждания от нашите."

"Инджов и Ганчев работят съвместно. Моят шеф е Пламен Марков и аз комуникирам с него най-често. Ганчев се интересува толкова много от отбора, колкото никой друг не го е правил преди."