Ботев Пловдив очаква три нови попълнения да започнат с тима от днес. Това са Емил Гъргоров, Владислав Романов и Орлин Старокин.

Последният вече бе на Коматево преди дни и преговаря за условията си. Засега единствено под въпрос е идването на Бадема.

Вариант пред него е и ЦСКА и тим от Китай. Романов пък иска да премине в клуб от Турция, но това е малко вероятно да се случи. Ако триото остане в Ботев, договорите им ще са до зимата.

„Селекцията върви. Надявам се през седмицата да има нови попълнения. Скамейката ни е доста къса и такива играчи ще са ни нужни".

"Трябва да вземем двама-трима, които да вдигнат класата, самочувствието на отбора“, коментира спортният директор на пловдивчани Георги Марков. Именно той води разговорите с тримата футболисти.

Шефът в Ботев се върна и към победата над Черно море с 2:0. „Червеният картон на Балтанов, който бе пресилен, допълнително мотивира момчетата. Победата е сладка“, сподели Марков.

Относно факта, че това е четвърти червен картон за играч на жълто-черните от началото на шампионата, той бе лаконичен: „Съдба, така е писано“.

Бившият шеф на Локомотив София не приема претенциите на Черно море към съдийството. „И ние можем да имаме такива. Напълно заслужена и категорична победа.“