„Пак изпуснахме две точки!”

Това каза Тодор Неделев, след като вкара в края за 2:1 срещу Пирин (Благоевград), но Ботев стигна само до реми в Пловдив, защото в 94-ата минута Маркиньос изравни резултата.

„Не знам, наистина не знам какво да кажа. Отново вкарваме в края и после пак не сме концентрирани, а в последните секунди ни изравняват”, посочи Неделев в ефира на Диема Спорт, а после бе запитан дали младостта е причината Ботев да допуска попадения в края.

„Не мисля. Според мен младите натрупаха доста опит, просто се разконцентрираме в последните минути. Ето днес пак, дадохме всичко, за да поведем, сторихме го, а после пак изпуснахме две точки. Ако не бяхме губили толкова точки в последните минути, вече сигурно щяхме да сме в тройката. Иначе всички си помагаме взаимно в отбора, аз не мога да кажа, че не съм млад, така че както аз помагам, така и на мен ми помагат”, каза националът, който играе в Пловдив под наем от Майнц 05.

„Има вероятност да остана. Ако се стигне до договорка между Майнц и Ботев, ще се радвам да остана в Пловдив и след лятото.”