Жесток скандал разтресе Ботев Пловдив!
 

След назначаването на Николай Митов за треньор феновете на тима решиха да си спазят заканата и да изразят бурно протеста си срещу специалиста. 

Бултрасите прекъснаха тренировката, след като нахлуха на базата в Коматево, а след това бесният Митов обяви, че си тръгва от отбора.

След големия скандал собственикът на ''канарчетата'' Румен Чандъров обяви, че връчва акциите на клубните фенове и си тръгва от отбора. 

"Феновете да вземат и да си направят референдум - да си назначат треньор, президент и ръководство. Да вземат Феро, Херо или когото искат. Аз се оттеглям. Ще помагам с каквото мога, докато се намери собственик на клуба", обяви Чандъров пред ''Пловдив24''.

"Аз съм длъжен да застана зад хората си. Няма смисъл от такова напрежение. Вратите заНиколай Митов са отворени в Септември. Дано феновете на Ботев да спечелят от това, което направиха днес. Жалко за хилядите свестни привърженици на клуба. Позволиха на шепа лумпени да диктуват нещата".

Не вярвах, наистина не вярвах, че ще нахлуят на терена. Какво очакват? И Ферарио Спасовда беше дошъл, нищо не гарантира, че след два мача нямаше да скочат и на него".