Много лоши новини може да сполетят едно от последните нови попъл­нения на Берое Емил Гъргоров, както и спортно-техническия щаб на тима. 35-годишният футболист пострада още в началото на мача с Левски на „Ге­рена", който бе загубен от ста­розагорци с 0:2. Наложи се той да бъде сменен след само 10 ми­нути на терена. Халфът се свлече на игрището и се хвана за коляното, като трябваше да бъде изнесен с помощта на един от лекарите на старозагорци. Той е със съмнения за скъсани кръстни връзки, което е една от най-тежките травми във футбола, предава "Тема спорт".

По-голяма яснота около със­тоянието на Бадема ще има след обстойните прегледи, кои­то ще му бъдат направени днес. Ако първоначалните опа­сения се потвърдят, той може да изгори минимум за следваща­та половин година. Ако диагно­зата се окаже по-лека, то офанзивният халф ще отсъства от игра само до края на есенния полусезон.

Гъргоров дойде в Стара Заго­ра само преди две седмици. Той подписа с клуба по настояване на вече бившия наставник Александър Димитров. Нисичкият техничар, който за последно бе носил екипа на Локомотив Плов­див, получи тежката травма едва във втория си мач за отбо­ра. Първият му беше при загуба­та от Ботев с 3:4 в Стара Заго­ра. Спортно-техническият щаб възлагаше големи надежди на Гъргоров, който да помогне на състава за излизане от кризата. В последните пет шампионатни мача заралии нямат успех - равенство 0:0 с Дунав Русе, след което наредиха и четири загу­би. Тази негативна серия доведе от отстраняването под на­тиск от феновете на Алек­сандър Димитров. В последния двубой срещу Левски отборът бе воден от Пламен Липенски.