Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изригна срещу съдийството на мача с Левски, което според него е било решаващо за крайния из­ход.

"Не искам да коментирам много, защото съм нервиран и ще наговоря куп глупости. Толкова е голяма помията, че просто не зная какви препарати трябва да ползваме, за да почистим някои места".

"Много ми е гадно за това, че по този начин загубихме. Аз не искам никой да ми помага, искам да има коректно съдий­ство. Не виждам защо тряб­ва да се помага на другите. Но така се случва", сподели членът на Изпълкома пред "Тема Спорт".

"Те можеха пак да вкарат, както и ние, нищо не се знае. Мачът беше двуяк. Кар­тонът на Петко Христов бе­ше за неправилно дишане. Още в първите минути ни вдигат картон на основния ни защитник, който е само на 17 години".

"Какво да очак­ваме по-нататък. Още в на­чалото започват да се кате­рят по него, а той не може да реагира. Много тънко, гад­но, отвратително... просто ти идва да хвърлиш всичко и да се запиташ защо го пра­виш всичко това", добави Стефанов.