Треньорът на Локомотив (ГО) Иван Колев заяви след равенството с Левски в София, че при малко по-силен натиск от страна на неговия тим е можело да се стигне до пълен успех.

 

"Щом се е получил такъв резултат, вероятно е справедлив. Специално да поздравя футболистите за раздаването. Играехме в началото със страх, избързвахме, но мисля второто полувреме седяхме по-различен начин. Ако бяхме понатиснали, можехме и да се поздравим с успех."

Не се заблуждаваме, че сме направили нещо изключително. Те имат по-големи възможности. След първия мач казах, че не приличаме така, както трябва. Футболистите имат повече възможности."

Специалистът коментира и информацията, че при слаби резултати в следващите няколко седмици ще напусне треньорския пост. "То се подразбира, първенството тече, ако се представяме слабо в следващите 3-4 седмици, каква работа имам тук?".

"Имахме върху всичко проблеми в мача срещу Ботев. Днес стояхме по-добре в защита, но имаме проблеми в задържането на топката, там имаме много работа. Мачовете са различни, срещу Ботев трябваше да доминираме, философията е различна в днешния мач, тук гостувахме. Няма място за сравнение между двата двубоя."

Колев коментира и липсващите за "железничарите" Мечев и Трифонов. "Симеон Мечев и Красен Трифонов скоро няма да могат да играят"

"Аз пак казвам, като отбор все още не семе готови, трябва сериозно да се работи", завърши Колев.