На свое заседание днес Управителният съвет на ПФК Нефтохимик Бургас прие оставката на досегашния изпълнителен директор Благомир Митрев, съобщи пресслужбата на клуба. 

Както е известно Митрев подаде своята оставка по лични причини, като тя днес единодушно бе приета. УС и цялото ръководство на Нефтохимик благодариха на Митрев за свършената работа през изминалите три месеца и му пожелаха успех и професионално развитие в бъдеще. 

На заседанието се взе решение постът изпълнителен директор да бъде зает от досегашния административен директор на „зелените“ – Николай Тодоров. Той, заедно с останалите членове на УС, са категорични, че Нефтохимик ще продължи доброто си представяне през 2017 година и целта за спасение в Първа лига ще бъде изпълнена. Днес стана ясно, че Станимир Димитров и Митко Трендафилов остават на своите постове и ще продължат работата си в клуба.
 
На заседанието на УС днес бе взето и още едно важно решение. До края на първенството билетите за домакинските мачове на Нефтохимик ще останат на цена 3 лева, а пенсионери и ученици ще влизат само за лев. От ръководството на отбора се надяват в бъдещите тежки битки от груповата фаза на първенството феновете отново да подкрепят Нефтохимик така, както беше в последното домакинство на Нафтата срещу Черно море.