Бившият старши треньор на Левски Елин Топузаков бе гост в предаването "Спортна треска". Той коментира представянето на "сините" при загубата от ЦСКА-София с 0:3. 
 
"Със сигурност една част от хората бяха доволни. Естествено е ние, като загубили, да ближем рани. Но има следващ мач, така че има време за реванш", каза Топузаков.
 
"В днешния футбол всеки един детайл и всяка една грешка костват много. Трябва да правиш по-малко или ако си направил, да се опиташ да коригираш нещата. Наистина след тези два гола не успяхме да се върнем в мача и да покажем истинското си лице. Липсваше острота и в завършващата фаза нямахме чисти голови положения", допълни бившият футболист и треньор на "сините".
 
Запитан за тактиката на Николай Митов, Топузаков отговори: "Не е етично да коментирам избора на схема на треньорския щаб. Всеки един треньор си има виждания."
 
Според Топчо двата гола са пречупили играчите на Митов и тимът не е успял да реализира идеите си.
 
"Бях на мача, на стадиона. Те са анализирали достатъчно добре противника и може би са разчитали на изненада с тази постройка. В крайна сметка след бързите два гола и тимът не успя да реализира идеите си, които може би са тренирали през седмицата."
 

"Вчера играхме далеч от възможностите си. Неприятна загуба. Нормално е негативните емоции да преобладават. Има още мачове. Има още мачове със същия противник. Въпросът е да се преодолее това състояние, най-вече у играчите."