Още по темата

 

Капитанът на Локомотив (Пд) Мартин Камбуров реализира 186-тия си гол в елита при победата с 2:1 над Левски, с което се изкачи до 4-та позиция във вечната ранглиста на голмайсторите. Той се съгласи да даде по този повод интервю пред клубната телевизия.

"Чувството е хубаво, когато се поставят рекорди, но не само сред първите 4, но и сред първите 10 да си, постижението за мен е доста впечатляващо. В първата десетка има много големи имена - това са все доказани голмайстори и футболисти. Радващо е, че успях да вкарам толкова голове. Радващо е, че 186-тия гол падна срещу Левски. Головете срещу тях и ЦСКА винаги се помнят дълго".

"Христо Бонев ме поздрави след мача. Той си остава най-голямата икона и футболист на Локомотив. Пожелава ми да съм жив и здрав и да продължава да вкарвам голове за тима. От 1-вия до 186-тия гол - за мен всички са били еднакви. По един и същ начин съм се радвал на всичките се голове. Да, имало е някои по-важни голове, когато сме постигали хубави победи срещу Левски, ЦСКА, Ботев - тези мачове остават по-дълго в съзнанието на хората и на мен", каза той.