Голмайсторът на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров разкри защо си тръгва от клуба на сърцето си.

"Не съм говорил с Крушарски. Имах да си взимам пари. Взех си ги и си тръгвам. Решението ми е окончателно. Не знам къде отивам, ще реша. Никога не съм ощетил отбора, не съм му навредил. Само съм давал", обяви Камбуров.

"Причината да си тръгна са неадектватните решения на президента. Локомотив са хората като мен - Бонев, Аян, Христо Колев, аз... Крушарски не е Локомотив. Той ми каза неща, които не може да ги каже на Мартин Камбуров. Аз имам достойнство. Нямам какво да си кажа повече с него."

"Аз съм стоял тук и без заплата. По 4-5 месеца съм играл без заплата, а сега да казват, че съм си тръгнал заради пари е смешно. Не си тръгвам заради пари. Не може след 140 гола да си тръгна така. Крушарски е човек, който поръчва музиката и дава пари. Не съм си тръгнал от мача в Ловеч заради пари."

"Аз дори съм вадил пари за заплати в клуба. Това се случи през май, когато не бяхме получавали заплати от януари. Крайно грешно е, че съм си тръгнал от Ловеч заради пари. Исках да си завърша кариерата тук. Някои от феновете ще ме подкрепят, други  - не."

"Всеки има право на мнение. Още не съм решил дали ще играя другаде или ще се откажа. Ще го реша до една седмица или десет дни. сега се спекулира, но не съм решил дали ще играя футбол", добави Камбуров.